• logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo

​072-3945366

עדי אביהו חאמי
Pic

השניצליה

ישנם אנשים רבים שטוענים שבדומה לפלאפל, השניצל הוא המאכל הלאומי והנפוץ ביותר כאן בישראל. ייתכן שיש בכך מן האמת, שכן שניצל אהוב על ידי כל הגילאים, כולל ילדים בגיל הרך ומהווה פתרון מצוין ומהיר לרעב שהגיע ללא כל הודעה מוקדמת. לא בכדי ניתן בקלות למצוא דוכנים מהירים למכירת שניצל בסוגים שונים – בטעמים שונים, עם תוספות שונות, בצלחת, בפיתה או בבאגט. השניצל מככב גם בכל מקום המוכר אוכל מוכן ואפילו בתפריטים של מסעדות גורמה ויוקרה.

אך מול כל אלה עומדים הסניפים של רשת השניצליה – שכשמה כן היא – רשת להכנה של שניצלים טריים וטעימים, מכירה ללקוחות במקום או במשלוחים. לרשת סניפים רבים בכל רחבי הארץ המשרתים נאמנה קהל לקוחות גדול ורעב במיוחד. בראש כל סניף של השניצליה עומד זכיין שהינו מצד אחד מנהל הסניף ומצד שני נחשב כעובד עצמאי לכל דבר ועניין. וזהו הייחוד של זכיינות מזון – להיות מנהל ברשות עצמך, אך גם להיות חלק מרשת או חברה גדולה, לקבל ולהעביר הלאה את המסר והמדיניות של ההנהלה הבכירה ולקבל תמיכה וליווי מקצועי מהרשת.

רוצה להיות זכיין של סניף השניצליה?

זכיינים רבים שכבר עובדים בסניפים של חברות ורשתות שונות התחילו את התהליך בליוויה המקצועי של חיה ליאורה. מדובר באישה המוכרת ביותר בתחום זכיינות המזון בארץ ושמה הולך לפניה בכל מה שקשור בליווי מועמדים לזכיינות מתחילת התהליך ועד לסופו הטוב של הפיכתם לזכיינים ומנהלים עצמאיים בסניפים השונים בכל רחבי הארץ. לעיתים מדובר בסניף קיים שיש צורך להחליף את המנהל הזכיין שבו ולעיתים מדובר בסניף חדש שעומד לקום במקום חדש. כך או כך, השם הראשון שתשמעו הקשור בתהליך הכשרת הזכיין הוא חיה ליאורה.

השניצליה מציעה ללקוחותיה תפריט מגוון של שניצלים, כאשר הציפוי משתנה מסוג לסוג על מנת להתאים לחייכו של כל סועד וסועד. כך ניתן למצוא שניצל מתובל בחרדל דיז’ון, שניצל מצופה בתערובת המכילה שומשום ושניצל המכיל תערובת על צ’ילי חריף או שום טרי כתוש ועשבי תיבול. גם כשמדובר בשניצל – יש היכן לגוון.

תנאי הזכיינות

סוג הזכיינות עלות מזון גודל חנות נדרש תמלוגים מיקום
       3% מהמחזור  
פרסום עלות הקמה משוערת מלאי תקופת זיכיון ערבות מלאי
   300,000-350,000 ש"ח      
דמי זיכיון ערבות קניון עמלת זכיין    
 150,000 ש"ח