• logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo

​072-3945366

עדי אביהו חאמי

עסקים חמים

מהותו העיקרית של עסק היא להוביל למינוף ורווח עבור הבעלים. הבעיה היא שלא כל עסק מגשים את המטרה ולעיתים עסקים שנראים מבטיחים מתגלים כאכזבה. על כן כאשר עסקים קיימים מעידים על עצמם שהם מציאה או “עסק חם”, אין להסתפק בכך אלא לבדוק את אמינות המידע. בדיקה זו יש לעשות ע”י גוף מקצועי אשר מבין בקריאת השוק, בהיבטים פיננסים, במגמות עתידיות, בטרנדים עכשוויים, בניתוח קהל היעד, בבניית תוכנית עסקית וכדומה.
בקווים כללים

אם זאת כן ניתן להצביע באופן כללי על עסק כדאי, על עסק חם. בחיתוך גס ניתן לומר שעסק שכזה יהיה עסק שיכול להצביע על רווחיות קבועה, על לקוחות חוזרים, על הוצאות מתונות, על התאמה לעידן הנוכחי, על רווחיות לאורך זמן, על סניפים נוספים שגם עומדים בכול אותם סטנדרטים ושכמובן המחיר המבוקש עליו הנו שווה את ההוצאה. לעיתים גם אם כרגע נדמה שהמחיר גבוה, התוכנית העסקית והניסיון עשויים להצביע על כיסוי ההוצאה תוך זמן קצר.

זכיינות

זכיינות היא דרך אחת שמייצגת עסקים חמים למכירה. אופציה זו מציגה מצב בו יש חנות אחת שעובדת היטב אך היא רוצה לגדול ולהתפתח ועל כן מחפשת אחר זכיינים אשר יוסיפו עוד סניפים. במקרה זה רוב זה כוח וככול שיש עוד סניפים, כך הלקוחות יותר ישוכנעו שמדובר במוצר איכותי וכדאי, אנשים יותר יכירו את העסק ועל כן הפופולאריות הרבה תהווה גב יציב להצלחה בהמשך.

עסק קיים

אופציה נוספת עבור עסק חם למכירה היא סיטואציה בה לא מדובר בסניף נוסף אלא פשוט בעסק מצליח שבעליו מחליט לצאת לעיסוק אחר ועל כן מחפש להמשיך לקיים את העסק ובמקביל להרוויח ממכירת הקונספט שהקים ושמניב רווחים. גם פה מדובר בצעד כדאי כיוון שזו סוג של מתנה, (רק כזו שעולה כסף), כיוון שזה עסק שכבר עובד ומוכר וכל שיש לעשות הוא פשוט להמשיך מאותה נקודה של הבעלים הקודמים. אנו כאן מציעים לכם מגוון אופציות להצטרף ולהיות זכיינים ואף אופציה לחבור אל האנשים שמטפלים בזכיינות. כך שאם עסק מסוים מעניין אתכם אל תתמהמהו והשיגו את השאר.

עסקים חמים

הקמת עסק מזון יכולה להתגלות כעסק משתלם, אך במקביל גם כעסק שיש להשקיע בו רבות, עד לרגע שבו הוא יוכל לפרוש כנפיים, להיות מוכר, למשוך לקוחות ולהראות רווחים.
זיכיון לרשת אוכל הנו אחד הדברים היותר מומלצים בתחום הזכיינות.
למי שאינו מכיר (הסבירות לכך נמוכה), סושי הנו מאכל יפני המכיל אורז בחומץ ומכיל מרכיבים מגוונים ביניהם ניתן למצוא מרכיבים יותר נפוצים כגון דג נא, אצות ושלל ירקות.
תחום זכיינות המזון תופס נפח שוק רב בין מסעדות, בתי קפה וסניפים של רשתות גדולות בכל רחבי הארץ.
ישנם אנשים רבים שרק לשמע המילה רולדין הם מריחים עוגה מיוחדת, מאפה ריחני וטרי או עוגייה פריכה, חמה המלווה ספל מהביל של תה, שוקו או קפה.
האם אתם מתכננים לרכוש זכיינות לרשתות מזון? מעוניינים להיכנס לעולם המרתק של ענף המזון?
רשתות המזון המהיר פופולאריות בישראל והן זוכות להצלחה ולרווחים.
האם אתם חולמים לפתוח מסעדה חדשה? האם אתם מחפשים זיכיון של רשת מסעדות ידועה ומוכרת?
רבים תוהים האם משתלם להיות זכיין של רשת מסעדות והאם כדאי לפתוח מסעדה בזכיינות או לא.
מי שהחליט להפסיק לעבוד כשכיר מחפש כיוונים ומסלולים שונים ובטוח חושב גם על האפשרות של זכיינות מתחום המזון ובתי הקפה.
מהותו העיקרית של עסק היא להוביל למינוף ורווח עבור הבעלים.
נתחיל עם זה שעסק חם הנו עסק שמספק פרנסה טובה באופן קבוע לבעליו.
כיום יזם שמבקש להיכנס אל תחום העסקים ולהחזיק במסעדה או חנות משלו יכול לבחור באחת משתי האופציות.
לא לכל אחד מתאים להיות שכיר ויש אנשים שתפור עליהם להיות עצמאים ואף כאלו שמובילים בתחום העיסוק שלהם.
הרבה פעמים יש עסק קיים שעובד היטב, מכניס משכורת יפה בסוף החודש ויש לו פופולריות רבה.
יזם, שכיר או עצמאי החלטת כי אתה מעוניין להיות זכיין או לחילופין החלטת לבחון השקעה בהקמת עסקת זכיינות או קניית עסק פעיל בחברה מזכה.
מהי חשיבותה של תכנית עסקית בעבור כל עסק, איך נכון להכין תכנית עסקית באופן שתהיה מקצועית
בעת הקמת עסקת זכיינות, חברה וכל עסק אחר, אנחנו מתלבטים ומתחבטים, בודקים, בוחנים ואף משקיעים ממרצנו, זמננו וכספנו.
כל בית בישראל מכיר את חברת פיצה האט.
אם גם אתם מעוניינים להפוך לעובדים רווחיים, עם הכנסה בטוחה, עדי אביהו חאמי מזמין אתכם להיות זכיינים.
אם חשבתם שהצלחה כלכלית באה על חשבון הנאה מהמשרה שלכם, וחוסר הנאה בהכרח גורר רווחים, "צר" לנו לנפץ לכם את המיתוס השלילי: זכיינות היא המסגרת בה גם נהנים וגם מרוויחים מעולה
זכיינות היא למעשה מקרה פרטי של הקמת עסק עצמאי. הבה ונבחן את הדמיון והשוני בין שני המקרים. כסף מזומן נדרש להקמת 2 סוגי העסקים? כן. הבאת תנועה (לקוחות וכסף מזומן) לחנות מצריכה שיווק ויח"צ? בעסק עצמאי כן במאת האחוזים. בעסק זכייני כמעט ולא. כעת נבין מהי זכיינות, וכיצד היא עובדת.