• logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo

0723923215

עדי אביהו חאמי

זכיינות מזון

זכיינות מזון היא אחת השיטות היעילות והמובילות כיום בישראל ובמדינות רבות בועלם לפתיחת עסק בתחום המזון. כאמור תחום המזון הוא תחום תחרותי מאד ובישראל שבה מראש השוק הוא קטן, כל מסעדה חדשה שקמה נלחמת על כל לקוח ולקוח ולעתים התהליך של גיבוש קהל לקוחות קבוע ויצירת מוניטין לוקחים זמן רב. לא אחת קורה שבתקופה שבה מנסה המסעדה ליצור את אותו רושם ראשוני וכה חשוב היא מתקשה לעמוד בנטל הכלכלי ונסגרת.

למה זה כל כך מוצלח?

מהסיבה הזו זכיינות מזון היא פתרון כל כך מוצלח. מדובר בעצם על שיטה שבה יזם צעיר וחסר ניסיון יכול לפעול בשיתוף פעולה מלא עם חברה גדולה. כך רשת מסעדות שמעוניינת להתרחב פעילה זכיינים בכל חלקי  הארץ שמנהלים מסעדות באופן עצמאי. הם מוכרים את האוכל של המסעדה המזכה באותו פורמט, בתפריט זהה לחלוטין, ופועלים על פי אמות המידה של הרשת המזכה בהקשר של שירות הלקוחות, טיב השירות, איכות חומרי הגלם ועוד. 

מה התוצאה?

מבחינה חיצונית המסעדה נראית אותו דבר בדיוק וכך היזם מרוויח מסעדה בהשקעה פעוטה יחסית שבה הוא מקבל מוצר איכותי שהוא יכול למוכר בכוחות עצמו, המסעדה גדלה ומתרחבת והלקוחות נהנים מאוכל מוכר ואחיד בכל מקום בארץ כאשר הם מראש יודעים שיקבלו את האוכל המעולה שאליו הם רגילים במחירי הרשת.  היתרון הברור של שיטת הזכיינות במזון ובכלל היא בתחום השיווק. במקום לנסות וליצור מוניטין יש מאין היזם מקבל לידיו מוצר קיים ומוכר בעל נוכחות בשוק.

למי זה מתאים?

יחד עם המסעדה המזכה מחליט היזם היכן לפתוח את המסעדה כך שתהיה רווחית כמה שיותר. עם ליווי מקצועי הוא מקבל את כל העצות הכלכליות, המשפטיות והעסקיות הרלוונטיות ומקבל סיוע בבניית מודל אסטרטגי. לצדו יש גוף גדול שמנוהל היטב וגורם מקצועי מלווה אותו ומבטיח שכל האינטרסים שלו ישמרו וימומשו. אם גם אתם חולמים לנהל עסק משלכם בתחום המזון זה הזמן להצטרף למודל של זכיינות מזון.

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Blueberry

Pic

yogo

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

גולדה מבית אניטה

Pic

גלידה אלדו

גלידריית אלורה

דלי קרים

ד'ר לק

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic

Pic