• logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo

​072-3945366

עדי אביהו חאמי

הקמת עסק מזון

הקמת עסק מזון יכולה להתגלות כעסק משתלם, אך במקביל גם כעסק שיש להשקיע בו רבות, עד לרגע שבו הוא יוכל לפרוש כנפיים, להיות מוכר, למשוך לקוחות ולהראות רווחים. הצלחה של הקמת עסק תלויה במיקום, בקונספט של העסק ובקהל היעד אליו הוא פונה. כמו כן סינרגיה בין הנתונים מאוד חשובה והם מה שמבדלים עסק מזון מצליח מעסק מזון כושל. כמו כן הקמת עסק מזון צריכה להיעשות תוך שמירה על אורח רוח ולדעת שתמיד התקופה הראשונה קשה ודורשת איפוק ותוכנית עסקית.

טריות

עוד שני נתונים מהותיים שמשפיעים בתחום המזון הם תמחור וטריות. תמחור אינו בהכרח צריך להיות זול, אך אם הוא גבוה הוא צריך לספק את הסחורה ובאמת להיות ייחודי. כמו כן בתחום המזון אין פשרות לגבי טריות כיוון שלא משנה על איזה מוצרי גורמה מדובר, כיוון שמספיקה רק פעם אחת בה נופלים על מוצר שאינו טרי על מנת להכתים את כל המותג.

בטחונות

עם זאת אם אתם מסוג האנשים שכן מבקשים לעסוק בתחום המזון באופן יותר רגוע, מבטיח ועם רווחים, מומלץ לקחת זכיינות של עסק קיים. הקמת עסק בזכיינות מאפשרת להתחיל את הקמת העסק ברגל ימין, כיוון שכך כבר לא צריך להשקיע בפרסום, להגיע אל לקוחות ולהיבנות מאפס, אלא ניתן להמשיך לרכב על הגל של הסניפים הקיימים. דאגה למיתוג עסקי מצליח יכול להוביל כל עסק קטן להצלחה בריאה. כמו כן לא מדובר על ניחוש, אלא על מהלך יותר רגוע כיוון שכך ניתן לאסוף נתונים ולקבל תמונת מצב עדכנית ע”י הצצה על הרווחים של סניפים קיימים.

הדרך הקלה

לסיכום ניתן לומר שהקמת עסק מזון יכולה להיות מאוד רווחית, כל עוד עוברים על הנתונים השונים ומתייחסים בכובד ראש לכל פרט ופרט. אך אם מבקשים להיות יותר רגועים, ניתן פשוט להיות זכיינים של מותג קיים. כמובן שגם זו אינה ערובה להצלחה, אך ללא ספק מדובר באופציה כדאית. אנו כאן על מנת לפרוש לפניכם את אופציות הזכיינות השונות. כאן ניתן למצוא מידע כל מגוון רשתות מזון, כך שלכם בעצם רק נותר לבחור את החברה אליה אתם מתחברים, לנצל את השירות שלנו על מנת לחבור אל נציגי החברה, וזהו אתם מכנים לצאת לדרך חדשה.